Баранчук, К. О., Босецька, Н. Г. (2025) Сутність і розвиток кейтерингу. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 40-42.
![]() |
Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-40-42.pdf Download (357kB) |
Резюме
Кейтеринг здатний створити конкурентну перевагу закладу серед інших. Адже часто клієнти шукають не тільки гарний ресторан, а і вміння команди вправно організувати роботу, та провести свято на найкращому рівні, задовольнивши всі потреби замовника. Це закріпляє заклад в лідерах, і його набагато важче витіснити конкурентам.
Тип документу: | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Кейтеринг ; виїзний фуршет ; організація як приватних свят ; бізнес-зустрічі ; кулінарні традиції |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 09 Жов 2025 10:47 |
Останні зміни: | 09 Жов 2025 10:47 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7212 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |