Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Сутність і розвиток кейтерингу

Баранчук, К. О., Босецька, Н. Г. (2025) Сутність і розвиток кейтерингу. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 40-42.

[img] Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-40-42.pdf

Download (357kB)

Резюме

Кейтеринг здатний створити конкурентну перевагу закладу серед інших. Адже часто клієнти шукають не тільки гарний ресторан, а і вміння команди вправно організувати роботу, та провести свято на найкращому рівні, задовольнивши всі потреби замовника. Це закріпляє заклад в лідерах, і його набагато важче витіснити конкурентам.

Тип документу: Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Кейтеринг ; виїзний фуршет ; організація як приватних свят ; бізнес-зустрічі ; кулінарні традиції
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 09 Жов 2025 10:47
Останні зміни: 09 Жов 2025 10:47
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7212

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу