Яценко, В. М. (2025) Класифікація механічного устаткування закладів ресторанного господарства. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 165-168.
|
Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-165-168.pdf Download (360kB) |
Резюме
Специфіка роботи закладів ресторанного господарства передбачає виробництво великого асортименту страв, що зумовлює необхідність застосування широкого спектру технологічного устаткування. Залежно від технологічних операцій, які виконуються, а також за способом впливу на продукт все устаткування поділяється на механічне, теплове, холодильне та торговельне. Продуктивність технологічних машин необхідна для виконання заданого технологічного процесу, залежать від розмірів робочих камер, конструкції робочих органів і характеру їх руху, а також від способів і режимів обробки продукту.
| Тип документу: | Стаття |
|---|---|
| Неконтрольовані ключові слова: | Заклади ресторанного господарства ; механічні процеси ; подрібнення ; змішування ; пресування ; сортування ; гідромеханічні процеси ; перемішування ; емульгування ; збивання ; миття |
| Теми: | Економічні науки |
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
| Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
| Дата внесення: | 09 Жов 2025 10:54 |
| Останні зміни: | 09 Жов 2025 10:54 |
| URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7195 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |




