Мазур, С. Є., Босецька, Н. Г. (2025) Еволюція пивної культури: від традицій до сучасних трендів. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 156-159.
![]() |
Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-156-159.pdf Download (362kB) |
Резюме
Організаційна структура роботи пивного бару “To Dublin” є результатом ретельно спланованого підходу до управління усіма ланками діяльності закладу. Завдяки чіткій координації забезпечується висока якість обслуговування, сучасні інструменти управління та технологічні рішення дозволяють “To Dublin” утримувати лідерські позиції на ринку цього сегменту.
Тип документу: | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Пивна культура ; пивні бари ; ресторанна індустрія ; споживачі ; цінова політика |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 09 Жов 2025 10:48 |
Останні зміни: | 09 Жов 2025 10:48 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7193 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |