Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Особливості розвитку галузі ресторанного господарства Харківської області у військовий період

Бортник, А. Г., Красномовець, В. А. (2023) Особливості розвитку галузі ресторанного господарства Харківської області у військовий період. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2023». с. 245-247.

[img] Text
Збірник Родзинка_2023-246-247.pdf

Download (810kB)

Резюме

Проведений аналіз функціонування підприємств ресторанного господарства в Харківській області засвідчив їх низькі показники у розрізі інших областей України. Зумовлено це, в першу чергу, значною близькістю або й безпосереднім розташування закладів у зоні бойового конфлікту. Також чимало закладів було релоковано чи зовсім припинили своє існування.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: ресторанні господарства ; Харківська область ; зона бойового конфлікту ; низькі показники у розрізі інших областей України
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 09 Жов 2024 13:03
Останні зміни: 09 Жов 2024 13:03
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/6552

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу