Бортник, А. Г., Красномовець, В. А. (2023) Особливості розвитку галузі ресторанного господарства Харківської області у військовий період. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2023». с. 245-247.
Text
Збірник Родзинка_2023-246-247.pdf Download (810kB) |
Резюме
Проведений аналіз функціонування підприємств ресторанного господарства в Харківській області засвідчив їх низькі показники у розрізі інших областей України. Зумовлено це, в першу чергу, значною близькістю або й безпосереднім розташування закладів у зоні бойового конфлікту. Також чимало закладів було релоковано чи зовсім припинили своє існування.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | ресторанні господарства ; Харківська область ; зона бойового конфлікту ; низькі показники у розрізі інших областей України |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 09 Жов 2024 13:03 |
Останні зміни: | 09 Жов 2024 13:03 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/6552 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |