Яценко, В. М., Пащенко, В. К. (2023) Гастрономічний туризм, як перспективний вид туризму: Полтавська область. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2023». с. 270-274.
Text
Збірник Родзинка_2023-270-274.pdf Download (711kB) |
Резюме
Гастротуризм має всі шанси на існування, як один із видів туризму, зайняти свої споживачів і конкурувати на регіональному ринку. Для цього є і досвід і мотивація. Хоча і єдиного терміну для цього ринку і не існує, але має спільну мету – задовольнити потреби туриста. Для привернення уваги використовують різні форми, як ярмарки, фестивалі та виставки.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Гастрономічний туризм ; перспективний напрямок туризму ; Україна ; харчування ; ґенеза світової цивілізації ; Полтавська область |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 09 Жов 2024 12:11 |
Останні зміни: | 09 Жов 2024 12:11 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/6543 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |