Савченко, В. В., Босецька, Н. Г. (2023) Солодкі страви у сучасній кухні. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2023». с. 276-278.
Text
Збірник Родзинка_2023-276-278.pdf Download (682kB) |
Резюме
Солодкі страви - традиційне доповнення будь-якого меню. Ними неодмінно закінчуються обіди, вони є окрасою і завершенням святкового столу. Вони приємні на смак, дуже поживні, викликають відчуття насичення, посилюють діяльність травних залоз і сприяють поліпшенню травлення. Десертів існує дуже багато. Вони різноманітні, для їх приготування використовуються різні продукти. Дуже важливим є якість сировини яка використовується при приготуванні виробів, тому використовувати необхідно лише свіжі продукти.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Солодкі страви ; святковий стіл ; якість сировини ; свіжі продукти |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 09 Жов 2024 11:58 |
Останні зміни: | 09 Жов 2024 11:58 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/6541 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |