Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Солодкі страви у сучасній кухні

Савченко, В. В., Босецька, Н. Г. (2023) Солодкі страви у сучасній кухні. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2023». с. 276-278.

[img] Text
Збірник Родзинка_2023-276-278.pdf

Download (682kB)

Резюме

Солодкі страви - традиційне доповнення будь-якого меню. Ними неодмінно закінчуються обіди, вони є окрасою і завершенням святкового столу. Вони приємні на смак, дуже поживні, викликають відчуття насичення, посилюють діяльність травних залоз і сприяють поліпшенню травлення. Десертів існує дуже багато. Вони різноманітні, для їх приготування використовуються різні продукти. Дуже важливим є якість сировини яка використовується при приготуванні виробів, тому використовувати необхідно лише свіжі продукти.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Солодкі страви ; святковий стіл ; якість сировини ; свіжі продукти
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 09 Жов 2024 11:58
Останні зміни: 09 Жов 2024 11:58
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/6541

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу