Кошолап, Я. (2023) Система менеджменту безпечності харчових продуктів на підприємстві. Вісник Черкаського університету. Серія Економічні науки / редкол. : Є. Кирилюк (голова)[та ін.], Т. 27 (№ 3-4). с. 117-125. ISSN 2707-5036
Text
373-376-PB-117-125.pdf Download (775kB) |
Резюме
У статті розкрито проблеми розвитку системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах. Дано визначення поняття «безпечність продукції» та проведено аналіз системи HACCP на підприємствах. Висвітлено основні принципи HACCP, а також розкрито переваги та недоліки цієї системи. Виявлено проблеми з безпечністю харчових продуктів в Україні. Розкрито аспекти впровадження в Україні стандартів якості, контролю якості та сучасних технологій в контексті гарантування безпечності харчових продуктів.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Безпечність харчових продуктів ; система HACCP ; якість ; принципи безпечності ; менеджмент якості ; харчові продукти ; сільськогосподарська продукція ; продукція тваринництва |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 24 Лип 2024 13:43 |
Останні зміни: | 24 Лип 2024 13:43 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/6437 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |