Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Система менеджменту безпечності харчових продуктів на підприємстві

Кошолап, Я. (2023) Система менеджменту безпечності харчових продуктів на підприємстві. Вісник Черкаського університету. Серія Економічні науки / редкол. : Є. Кирилюк (голова)[та ін.], Т. 27 (№ 3-4). с. 117-125. ISSN 2707-5036

[img] Text
373-376-PB-117-125.pdf

Download (775kB)

Резюме

У статті розкрито проблеми розвитку системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах. Дано визначення поняття «безпечність продукції» та проведено аналіз системи HACCP на підприємствах. Висвітлено основні принципи HACCP, а також розкрито переваги та недоліки цієї системи. Виявлено проблеми з безпечністю харчових продуктів в Україні. Розкрито аспекти впровадження в Україні стандартів якості, контролю якості та сучасних технологій в контексті гарантування безпечності харчових продуктів.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Безпечність харчових продуктів ; система HACCP ; якість ; принципи безпечності ; менеджмент якості ; харчові продукти ; сільськогосподарська продукція ; продукція тваринництва
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 24 Лип 2024 13:43
Останні зміни: 24 Лип 2024 13:43
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/6437

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу