Омельченко, А. П., Дроботова, М. В. (2023) Удосконалення послуг харчування для конференц-сервісу. Туризм і гостинність: cтан, проблеми, перспектив : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18 травня 2023 р.), м. Черкаси. с. 180-183.
Text
Збирник_ЧНУ_18.05.2023-180-183.pdf Download (608kB) |
Резюме
Для удосконалення послуг харчування готель повинен мати такі передумови: приміщення, професійний персонал, попит на послуги конференц-сервісу.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Готель Україна (м.Черкаси) ; послуги харчування ; приміщення ; професійний персонал ; конференц-сервіс |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 07 Черв 2023 07:28 |
Останні зміни: | 07 Черв 2023 07:28 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5598 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |