Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Удосконалення послуг харчування для конференц-сервісу

Омельченко, А. П., Дроботова, М. В. (2023) Удосконалення послуг харчування для конференц-сервісу. Туризм і гостинність: cтан, проблеми, перспектив : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18 травня 2023 р.), м. Черкаси. с. 180-183.

[img] Text
Збирник_ЧНУ_18.05.2023-180-183.pdf

Download (608kB)

Резюме

Для удосконалення послуг харчування готель повинен мати такі передумови: приміщення, професійний персонал, попит на послуги конференц-сервісу.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Готель Україна (м.Черкаси) ; послуги харчування ; приміщення ; професійний персонал ; конференц-сервіс
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 07 Черв 2023 07:28
Останні зміни: 07 Черв 2023 07:28
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5598

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу