Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Ресторанна галузь України під час війни

Босецька, Н. Г. (2023) Ресторанна галузь України під час війни. Туризм і гостинність: cтан, проблеми, перспектив : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18 травня 2023 р.), м. Черкаси. с. 145-147.

[img] Text
Збирник_ЧНУ_18.05.2023-145-147.pdf

Download (543kB)

Резюме

В статті говориться, що ресторатор, який вчасно реагує на зміни у суспільстві, стає гнучким до ситуацій, запроваджує інноваційні технології у своєму закладі, цінує своїх працівників і гостей, зможе зберегти і розвивати свій бізнес.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Ресторанна галузь ; Україна ; війна ; зміни у суспільстві
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 06 Черв 2023 13:58
Останні зміни: 06 Черв 2023 13:58
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5593

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу