Босецька, Н. Г. (2023) Ресторанна галузь України під час війни. Туризм і гостинність: cтан, проблеми, перспектив : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18 травня 2023 р.), м. Черкаси. с. 145-147.
Text
Збирник_ЧНУ_18.05.2023-145-147.pdf Download (543kB) |
Резюме
В статті говориться, що ресторатор, який вчасно реагує на зміни у суспільстві, стає гнучким до ситуацій, запроваджує інноваційні технології у своєму закладі, цінує своїх працівників і гостей, зможе зберегти і розвивати свій бізнес.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Ресторанна галузь ; Україна ; війна ; зміни у суспільстві |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 06 Черв 2023 13:58 |
Останні зміни: | 06 Черв 2023 13:58 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5593 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |