Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Виробництво екологічної продукції як напрям підвищення конкурентоспроможності регіону

Заточня, А. В., Андрусяк, Н. О. (2021) Виробництво екологічної продукції як напрям підвищення конкурентоспроможності регіону. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2021» : XXІIІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених / редкол. : О. В. Черевко (голова) [та ін.]. с. 240-242.

[img] Text
2021_rodzinkа-240-242.pdf

Download (594kB)

Резюме

Екологічна складова має важливе значення для забезпечення конкурентоспроможності регіону в умовах світових глобалізаційних тенденцій і процесів щодо зростання обсягів споживання екологічних ресурсів. Виробництво екологічної продукції як напрям підвищення конкурентоспроможності регіону потребує посиленого законодавчого регулювання екологічної сфери та впровадження сучасних досягнень НТП у всі виробничі процеси.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Екологічна продукція ; конкурентоспроможність ; споживання екологічних ресурсів
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 04 Квіт 2023 11:08
Останні зміни: 04 Квіт 2023 11:08
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5385

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу