Заточня, А. В., Андрусяк, Н. О. (2021) Виробництво екологічної продукції як напрям підвищення конкурентоспроможності регіону. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2021» : XXІIІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених / редкол. : О. В. Черевко (голова) [та ін.]. с. 240-242.
Text
2021_rodzinkа-240-242.pdf Download (594kB) |
Резюме
Екологічна складова має важливе значення для забезпечення конкурентоспроможності регіону в умовах світових глобалізаційних тенденцій і процесів щодо зростання обсягів споживання екологічних ресурсів. Виробництво екологічної продукції як напрям підвищення конкурентоспроможності регіону потребує посиленого законодавчого регулювання екологічної сфери та впровадження сучасних досягнень НТП у всі виробничі процеси.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Екологічна продукція ; конкурентоспроможність ; споживання екологічних ресурсів |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 04 Квіт 2023 11:08 |
Останні зміни: | 04 Квіт 2023 11:08 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5385 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |