Гонта, Д. С., Прощаликіна, А. М. (2019) Особливості розвитку ринку органічної продукції в Україні. Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія Економічні науки (№ 3). с. 115-124.
Text
visnik 2019-3_115-124.pdf Download (1MB) |
Резюме
Розкрито особливості ринку органічної продукції в Україні. Проаналізовано та спрогнозовано динаміку основних чинників, що сприяють розвитку вітчизняного ринку органічної продукції. Визначено стан та виробничу та регіональну структуру виробництва органічної продукції в Україні. Виявлена залежність споживання органічної продукції на душу населення від розміру реального ВНД на душу населення. Встановлено причини низьких темпів розвитку внутрішнього ринку органічної продукції. Аргументовано важливість вдосконалення законодавчої бази та створення громадських неприбуткових організацій для ринку споживання органічної продукції.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | органічне виробництво ; ринок органічної продукції ; органічний сектор ; споживання органічної продукції ; органи сертифікації органічної продукції |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 17 Вер 2020 13:18 |
Останні зміни: | 17 Вер 2020 13:18 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4015 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |