Пасєка, С. Р. (2019) Методологічні аспекти формування мотивованості персоналу у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму. Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія Економічні науки (№ 3). с. 104-114.
Text
visnik2019-3_04-114.pdf Download (602kB) |
Резюме
Визначено сучасні проблеми в діяльності підприємств, що корелюють з нестачею мотивованості персоналу. Запропоновано тлумачення поняття «мотивованість персоналу у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму». Розкрито чинники формування мотивованості персоналу. Виявлено специфіку мотивованості персоналу на основі результатів діагностики задоволеності працівників мотиваційними умовами на прикладі готелей Черкаської області. Розроблено пропозиції щодо підвищення мотивованості персоналу.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес ; туризм ; персонал ; мотивованість ; мотиваційні чинники ; якість послуг ; компетентність ; стимулювання праці |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 17 Вер 2020 13:08 |
Останні зміни: | 17 Вер 2020 13:08 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4014 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |