Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Види кейтерингу та їх особливості

Гришеніна, О. О., Радченко, О. М. (2018) Види кейтерингу та їх особливості. Актуальні проблеми природничих та гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2018» / XX Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 128-131.

[img]
Перегляд
Text
rodzinka_2018_1-128-131.pdf

Download (300kB) | Перегляд

Резюме

В статті говориться, що кейтеринг як самостійний вид бізнесу обслуговування з кожним роком стрімко розвивається і вдосконалюється. Подальші перспективи на ринку пов’язані із залученням інвестиційних коштів з метою реалізації розглянутих перспектив.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Кейтеринг ; кейтерингове обслуговування ; соціальний кейтерінг ; VIР-кейтерінг ; виїзне обслуговування
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 26 Черв 2020 19:26
Останні зміни: 26 Черв 2020 19:26
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3978

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу