Йоненко, Д. О., Погрібняк, А. С. (2019) Вплив йогурту, виготовленого на заквасці «vivo», на показники лейкоцитарної формули. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 165-166.
|
Text
rodzinka_2019 -165-166.pdf Download (469kB) | Перегляд |
Резюме
Стаття розкриває дослідження особливості впливу йогурту, виготовленого на заквасці «Vivo», на показники лейкоцитарної формули студентів.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Йогурт ; закваска «vivo» ; лейкоцитарна формула ; імуномодуляція ; стимуляція проліферації ; лімфоцити ; моноцити ; імуномодулятори ; протибактеріальний імунітет |
Теми: | Біохімія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут природничих та аграрних наук |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 04 Черв 2020 17:46 |
Останні зміни: | 04 Черв 2020 17:46 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3525 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |