Босецька, Н. Г. and Красномовець, В. А. (2019) Традиції Черкаського ресторанного бізнесу. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). pp. 126-131.
|
Text
zbirtnik 2-126-131.pdf Download (178kB) | Preview |
Abstract
Мета статті – є аналіз національно-культурних традицій харчування у сучасних ресторанних закладах Черкащини.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Черкащина ; Черкаський ресторанний бізнес ; Черкаський ресторанний бізнес ; національно-культурні традиції харчування |
Subjects: | Економічні науки |
Divisions: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 31 May 2020 19:35 |
Last Modified: | 31 May 2020 19:35 |
URI: | http://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3422 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |