Босецька, Н. Г., Красномовець, В. А. (2019) Традиції Черкаського ресторанного бізнесу. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). с. 126-131.
|
Text
zbirtnik 2-126-131.pdf Download (178kB) | Перегляд |
Резюме
Мета статті – є аналіз національно-культурних традицій харчування у сучасних ресторанних закладах Черкащини.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Черкащина ; Черкаський ресторанний бізнес ; Черкаський ресторанний бізнес ; національно-культурні традиції харчування |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 31 Трав 2020 19:35 |
Останні зміни: | 31 Трав 2020 19:35 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3422 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |