Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Традиції Черкаського ресторанного бізнесу

Босецька, Н. Г., Красномовець, В. А. (2019) Традиції Черкаського ресторанного бізнесу. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). с. 126-131.

[img]
Перегляд
Text
zbirtnik 2-126-131.pdf

Download (178kB) | Перегляд

Резюме

Мета статті – є аналіз національно-культурних традицій харчування у сучасних ресторанних закладах Черкащини.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Черкащина ; Черкаський ресторанний бізнес ; Черкаський ресторанний бізнес ; національно-культурні традиції харчування
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 31 Трав 2020 19:35
Останні зміни: 31 Трав 2020 19:35
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3422

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу