Можливості використання зарубіжного досвіду організації гастрономічних турів в українській практиці

Горбуліна, Ю. О. and Радченко, О. М. (2019) Можливості використання зарубіжного досвіду організації гастрономічних турів в українській практиці. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). pp. 62-70.

[img]
Preview
Text
zbirtnik 2-62-70.pdf

Download (236kB) | Preview

Abstract

Мета статті – показати, як в Україні можна застосувати зарубіжний досвід організації гастрономічного туризму.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Україна ; гстрономічний бренд ; гастрономічний туризм ; ресторанне господарство ; туристична діяльність
Subjects: Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 31 May 2020 18:03
Last Modified: 31 May 2020 18:03
URI: http://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3416

Actions (login required)

View Item View Item