Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Можливості використання зарубіжного досвіду організації гастрономічних турів в українській практиці

Горбуліна, Ю. О., Радченко, О. М. (2019) Можливості використання зарубіжного досвіду організації гастрономічних турів в українській практиці. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). с. 62-70.

[img]
Перегляд
Text
zbirtnik 2-62-70.pdf

Download (236kB) | Перегляд

Резюме

Мета статті – показати, як в Україні можна застосувати зарубіжний досвід організації гастрономічного туризму.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Україна ; гстрономічний бренд ; гастрономічний туризм ; ресторанне господарство ; туристична діяльність
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 31 Трав 2020 18:03
Останні зміни: 31 Трав 2020 18:03
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3416

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу