Горбуліна, Ю. О. and Радченко, О. М. (2019) Можливості використання зарубіжного досвіду організації гастрономічних турів в українській практиці. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). pp. 62-70.
|
Text
zbirtnik 2-62-70.pdf Download (236kB) | Preview |
Abstract
Мета статті – показати, як в Україні можна застосувати зарубіжний досвід організації гастрономічного туризму.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Україна ; гстрономічний бренд ; гастрономічний туризм ; ресторанне господарство ; туристична діяльність |
Subjects: | Економічні науки |
Divisions: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 31 May 2020 18:03 |
Last Modified: | 31 May 2020 18:03 |
URI: | http://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3416 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |