Горбуліна, Ю. О., Радченко, О. М. (2019) Можливості використання зарубіжного досвіду організації гастрономічних турів в українській практиці. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). с. 62-70.
|
Text
zbirtnik 2-62-70.pdf Download (236kB) | Перегляд |
Резюме
Мета статті – показати, як в Україні можна застосувати зарубіжний досвід організації гастрономічного туризму.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Україна ; гстрономічний бренд ; гастрономічний туризм ; ресторанне господарство ; туристична діяльність |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 31 Трав 2020 18:03 |
Останні зміни: | 31 Трав 2020 18:03 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3416 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |