Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Гастрономічний туризм: сутність, особливості організації та ресурсної бази

Трачук, А. М., Новикова, В. І. (2019) Гастрономічний туризм: сутність, особливості організації та ресурсної бази. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 180-182.

[img]
Перегляд
Text
rodzinka_2_2019-180-182.pdf

Download (573kB) | Перегляд

Резюме

Гастрономічний туризм, як спеціалізований вид рекреаційної діяльності, пов’язаний з історією, технологією та культурою споживання національних страв і продуктів, навчанням і підвищенням рівня професійних знань у сфері кулінарії, має ряд переваг, які суттєво вирізняють його серед інших видів туристської діяльності.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: гастрономічний туризм ; гурмани ; ресторанний тур ; тур сільською місцевістю ; тур сільською місцевістю ; екскурсійний тур для гурманів ; освітній тур ; комбінований тур ; заклади ресторанного господарства ; авторська кухня
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 22 Трав 2020 12:29
Останні зміни: 22 Трав 2020 12:29
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3223

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу