Трачук, А. М., Новикова, В. І. (2019) Гастрономічний туризм: сутність, особливості організації та ресурсної бази. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 180-182.
|
Text
rodzinka_2_2019-180-182.pdf Download (573kB) | Перегляд |
Резюме
Гастрономічний туризм, як спеціалізований вид рекреаційної діяльності, пов’язаний з історією, технологією та культурою споживання національних страв і продуктів, навчанням і підвищенням рівня професійних знань у сфері кулінарії, має ряд переваг, які суттєво вирізняють його серед інших видів туристської діяльності.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | гастрономічний туризм ; гурмани ; ресторанний тур ; тур сільською місцевістю ; тур сільською місцевістю ; екскурсійний тур для гурманів ; освітній тур ; комбінований тур ; заклади ресторанного господарства ; авторська кухня |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 22 Трав 2020 12:29 |
Останні зміни: | 22 Трав 2020 12:29 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3223 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |