Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Українська національна кухня, її звичаї та традиції

Сабадаш, А. Ю., Босецька, Н. Г. (2019) Українська національна кухня, її звичаї та традиції. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 175-176.

[img]
Перегляд
Text
rodzinka_2_2019-173-175.pdf

Download (701kB) | Перегляд

Резюме

Українці – привітний і гостинний народ, який вміє нагодувати так, щоб щедрий стіл запам'ятався, змусив повернутися або спонукав гостей приготувати національні страви у себе вдома. Народна кухня — це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література чи мистецтво. Українська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відрізнялася різноманітністю страв, високими смаковими і поживними якостями.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: українці ; українська національна кухня ; сало ; холодець ; голубці ; вареники ; червоний борщ
Теми: Культура
Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 22 Трав 2020 11:47
Останні зміни: 22 Трав 2020 12:01
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3220

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу