Сабадаш, А. Ю., Босецька, Н. Г. (2019) Українська національна кухня, її звичаї та традиції. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 175-176.
|
Text
rodzinka_2_2019-173-175.pdf Download (701kB) | Перегляд |
Резюме
Українці – привітний і гостинний народ, який вміє нагодувати так, щоб щедрий стіл запам'ятався, змусив повернутися або спонукав гостей приготувати національні страви у себе вдома. Народна кухня — це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література чи мистецтво. Українська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відрізнялася різноманітністю страв, високими смаковими і поживними якостями.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | українці ; українська національна кухня ; сало ; холодець ; голубці ; вареники ; червоний борщ |
Теми: | Культура Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 22 Трав 2020 11:47 |
Останні зміни: | 22 Трав 2020 12:01 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3220 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |