Зелінська, М. Р., Босецька, Н. Г. (2019) Національні страви Черкащини. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 163-155.
  | 
            
              
Text
 rodzinka_2_2019-163-165.pdf Download (572kB) | Перегляд  | 
          
Резюме
7 січня 1954 року було видано Указ Президії Верховної Ради СССР «Про утворення у складі Української РСР Черкаської області». З утворенням області тут виникли і почали розвиватися нові галузі – хімічна, текстильна, машинобудівна, приладобудівна. В сільськогосподарському секторі економіки провідне місце посідає вирощування зернових культур, цукрових буряків та багатогалузеве тваринництво. Разом з промисловістю розвивалось і ресторанне господарство. Це зумовлено зростанням потреби зайнятого населення й гостей в організованому харчуванні в недомашніх умовах. Примножуючи традиції національної кухні, ресторанні заклади є своєрідним іміджевим свідченням гостинної культури Черкащини, вільного розвитку нації та її добробуту.
| Тип елементу : | Стаття | 
|---|---|
| Неконтрольовані ключові слова: | національні страви ; Черкащина ; ресторанне господарство | 
| Теми: | Економічні науки | 
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права | 
| Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека | 
| Дата внесення: | 22 Трав 2020 10:46 | 
| Останні зміни: | 22 Трав 2020 10:46 | 
| URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3215 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Перегляд елементу | 




