Зелінська, М. Р., Босецька, Н. Г. (2019) Національні страви Черкащини. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 163-155.
|
Text
rodzinka_2_2019-163-165.pdf Download (572kB) | Перегляд |
Резюме
7 січня 1954 року було видано Указ Президії Верховної Ради СССР «Про утворення у складі Української РСР Черкаської області». З утворенням області тут виникли і почали розвиватися нові галузі – хімічна, текстильна, машинобудівна, приладобудівна. В сільськогосподарському секторі економіки провідне місце посідає вирощування зернових культур, цукрових буряків та багатогалузеве тваринництво. Разом з промисловістю розвивалось і ресторанне господарство. Це зумовлено зростанням потреби зайнятого населення й гостей в організованому харчуванні в недомашніх умовах. Примножуючи традиції національної кухні, ресторанні заклади є своєрідним іміджевим свідченням гостинної культури Черкащини, вільного розвитку нації та її добробуту.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | національні страви ; Черкащина ; ресторанне господарство |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 22 Трав 2020 10:46 |
Останні зміни: | 22 Трав 2020 10:46 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3215 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |