Андрусяк, Н. О. (2017) Стратегія економічного розвитку галузі овочівництва.-Ч. 2. Вісник Черкаського університету. Серія Економічні науки (№ 2). с. 3-8.
|
Text
cgiirbis_64 (22).pdf Download (282kB) | Перегляд |
Резюме
В статті розглянуто стратегію розвитку галузі овочівництва та теоретичні основи економічної ефективності виробництва і переробки овочів. Запропоновано стратегію економічного розвитку галузі овочівництва, яка має бути спрямована на формування ефективного, соціально спрямованого сектору економіки, що повинен задовольнити потреби внутрішнього ринку та забезпечити провідні позиції у світі на основі його багатоукладності та пріоритетності підтримки овочевих господарств, власники яких проживають у сільській місцевості, поєднують право на землю із працею на ній, а також власні економічні інтереси із соціальною відповідальністю перед громадою. На підставі викладених думок узагальнено трактування поняття “економічна ефективність овочівництва”.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | економічна ефективність ; виробництво овочів ; переробка ; витрати ; доходи ; прибуток ; стратегія розвитку ; галузь овочівництва ; сектор економіки |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 14 Трав 2020 20:57 |
Останні зміни: | 14 Трав 2020 20:57 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/2982 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |