Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Теоретичні і практичні засади моделювання надання послуг харчування туристам

Собко, А. Б. (2010) Теоретичні і практичні засади моделювання надання послуг харчування туристам. Індустрія гостинності в країнах Європи : мат. IV міжнар. наук.-практ. конф., 16-18 грудня 2010 року. с. 149-153.

[img]
Перегляд
Text
Собко_Л.Ю._Роль_внутрішнього_маркетингу.pdf

Download (9MB) | Перегляд

Резюме

В роботі висвітлюється наукове обгрунтування і розроблення моделі надання послуг харчування туристів, що дозволить розробити рекомендації для туроператорів щодо вдосконалення надання послуг харчування в програмах турів.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Моделювання ; турист ; туроператор ; послуги харчування туристам
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 06 Жов 2014 11:42
Останні зміни: 06 Квіт 2020 12:39
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/184

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу