Собко, А. Б. (2010) Теоретичні і практичні засади моделювання надання послуг харчування туристам. Індустрія гостинності в країнах Європи : мат. IV міжнар. наук.-практ. конф., 16-18 грудня 2010 року. с. 149-153.
|
Text
Собко_Л.Ю._Роль_внутрішнього_маркетингу.pdf Download (9MB) | Перегляд |
Резюме
В роботі висвітлюється наукове обгрунтування і розроблення моделі надання послуг харчування туристів, що дозволить розробити рекомендації для туроператорів щодо вдосконалення надання послуг харчування в програмах турів.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Моделювання ; турист ; туроператор ; послуги харчування туристам |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 06 Жов 2014 11:42 |
Останні зміни: | 06 Квіт 2020 12:39 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/184 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |